ONLINE

Dat er een enorme verschuiving van massacommunicatie naar getargete communicatie plaatsvindt is geen geheim. De beste manier om op deze verandering in te spelen echter wel. De online wereld biedt tal van mogelijkheden en ontwikkelt zich snel. Het is daardoor lastig om bij te houden waar jouw kansen als adverteerder liggen. Match My Brand schept orde in de chaos en helpt adverteerders met advies en inkoop, van Google tot Facebook en van RTB-campagnes tot rechtstreekse deals bij publishers. Ons zusterbedrijf Red Leads is gespecialiseerd in lead generation en e-mailmarketing, ook hiervoor kun je dus bij ons terecht.

Online opvallen met matchmybrand

CASES BINNEN DEZE DIENST

THYSSENKRUPP

Thyssenkrupp is een van de grotere leveranciers van trapliften in Nederland. In 2016 zijn ze overgestapt naar ons omdat bleek dat ze nog meer uit hun SEA (Google) konden halen. In ons team hebben we veel kennis op dit gebied, o.a. doordat een collega 6 jaar bij Google heeft gewerkt. We hebben gezorgd voor een betere vindbaarheid en zijn efficiënter omgegaan met het Ad words budget. Hierdoor krijgt Thyssenkrupp kwalitatief hogere leads die veel beter converteren.

engineering tomorrow together

MARKETING GRONINGEN

Dat Groningen ook in de winter aan aantrekkelijke bestemming is voor een weekendje weg weten ze in Groningen maar al te goed. Maar hoe vertel je dat aan de rest van Nederland? In de wintercampagne van Marketing Groningen (2015/2016) is op cross-mediale wijze ingezet op een groot bereik. De campagne is ingezet op TV, print en online. Match my Brand heeft de Facebook campagne opgezet en ingekocht èn met succes. De campagne heeft het hoogste bereik ooit gegenereerd, namelijk 1,5 miljoen en werd zelfs opgepikt door NU.nl! De campagne werd opgezet rondom de tentoonstelling over David Bowie in het Groningermuseum. Naast Nederland heeft de campagne ook gelopen in o.a. Duitsland en Engeland.

Lees hier snel het gehele artikel of bekijk de commercial:

Artikel: http://www.nu.nl/groningen/4179126/megabereik-campagne-winter-in-groningen.html

BEKIJK AL ONZE DIENSTEN

MEDIA INKOOP

LEES MEER OVER MEDIA INKOOP


next

MEDIASTRATEGIE

LEES MEER OVER MEDIASTRATEGIE


next

MEDIAPLANNING

LEES MEER OVER MEDIAPLANNING


next

ONLINE

LEES MEER OVER ONLINE


next

CREATIE

LEES MEER OVER CREATIE


next

CELEBRITY ENDORSEMENTS

LEES MEER OVER CELEBRITY ENDORSEMENTS


next

DRUKWERK

LEES MEER OVER DRUKWERK


next

ONDERZOEK

LEES MEER OVER ONDERZOEK


next

VERRASSING

CHECK ONZE VERRASSING


next