MMB SEA Maturity Scan

De SEA Maturity Scan is jouw sleutel tot een frisse blik op Google Ads-campagnes. Met jaren ervaring als SEA-consultants bieden wij een diepgaande analyse van je account, waarbij we je account en campagnes op vijf thema’s beoordelen: Account Set-Up, Campagnes, Tracking, Assets en Conversie(s). Deze gedetailleerde evaluatie geeft inzicht in de volwassenheid van je account, met concrete aanbevelingen voor verbeteringen.

Onze aanpak begint met een uitgebreide intake om je bedrijfsdoelen en KPI’s te begrijpen. Hierdoor kunnen we je account op maat analyseren en zwakke punten en kansen identificeren. Deze aanpak voorkomt dat de aanpak en focus van je jarenlange campagnes niet meer aansluiten bij je huidige doelstellingen.

Belangrijk om te benadrukken is dat onze SEA Maturity Scan beschikbaar is voor iedereen, ongeacht klantrelatie. Er is geen verplichting om onze bevindingen aan ons uit te besteden. We moedigen je zelfs aan om de resultaten te bespreken met je huidige SEA-partner.

Ben je geïnteresseerd in een diepgaande analyse van je SEA-account en wil je concrete aanbevelingen voor verbetering? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen met het optimaliseren van je Google Ads-campagnes.

Doe de SEA Maturity Scan bij MMB
mmb sea maturity scan

BEKIJK AL ONZE DIENSTEN

MEDIA INKOOP

LEES MEER OVER MEDIA INKOOP


next

MEDIASTRATEGIE

LEES MEER OVER MEDIASTRATEGIE


next

MEDIAPLANNING

LEES MEER OVER MEDIAPLANNING


next

ONLINE

LEES MEER OVER ONLINE


next

CREATIE

LEES MEER OVER CREATIE


next

CELEBRITY ENDORSEMENTS

LEES MEER OVER CELEBRITY ENDORSEMENTS


next

DRUKWERK

LEES MEER OVER DRUKWERK


next

ONDERZOEK

LEES MEER OVER ONDERZOEK


next

VERRASSING

CHECK ONZE VERRASSING


next