CELEBRITY ENDORSEMENTS

Onder ons label Face My Brand begeleiden wij adverteerders en bekende mensen die een samenwerking met elkaar aangaan. Er staan al vele succesvolle celebrity endorsement cases op onze naam. Zo deden we jarenlang alle onderhandelingen voor de endorsement deals van DJ Hardwell. We creëerden en begeleidden de samenwerkingen tussen Carmen Electra en sieradenmerk My iMenso. Ook koppelden we bijvoorbeeld Anita Witzier aan Stella fietsen, Sylvie Meis aan JML en Johnny de Mol aan Grolsch. Bij het koppelen van een merk aan een celebrity is het belangrijk dat het een goede match is. Om daarvoor te zorgen, gebruiken wij een door Match My Brand ontwikkeld wetenschappelijk model dat bestaat uit factoren zoals betrouwbaarheid, expertise en positieve associaties. We hebben een groot netwerk in Nederland en Amerika. Een samenwerking met een bekend persoon blijkt via ons dan regelmatig toch mogelijk zonder dat een adverteerder de juiste contacten heeft of een groot budget.

celebrity endorsement - matchmybrand

CASES BINNEN DEZE DIENST

AXE SPONSORT DE KICKOFF VAN DE WERELDTOURNEE VAN DJ HARDWELL

Axe kwam in 2013 met haar deodorant Axe Apollo op de markt. Vanuit Face my Brand begeleidden wij DJ Hardwell met al zijn endorsement deals. Dit houdt in dat we hem begeleidden en zijn onderhandelingen deden bij alle samenwerkingen met merken. DJ Hardwell had een tijd daarvoor een grote hit gescoord met zijn nummer ‘Apollo’ en tijdens een brainstorm leek het ons leuk om hem aan Axe’s nieuwe deodorant te koppelen. We hebben samen met Axe een branded content strategie bedacht. Een mooie match al zeggen we het zelf! Hiernaast zie je het filmpje met het resultaat.

CARMEN ELECTRA

We hebben ook goede contacten in Amerika. Hiernaast zie je de samenwerking die we opzetten tussen Baywatch-ster Carmen Electra en het sieradenmerk My iMenso.

BEKIJK AL ONZE DIENSTEN

MEDIA INKOOP

LEES MEER OVER MEDIA INKOOP


next

MEDIASTRATEGIE

LEES MEER OVER MEDIASTRATEGIE


next

MEDIAPLANNING

LEES MEER OVER MEDIAPLANNING


next

ONLINE

LEES MEER OVER ONLINE


next

CREATIE

LEES MEER OVER CREATIE


next

CELEBRITY ENDORSEMENTS

LEES MEER OVER CELEBRITY ENDORSEMENTS


next

DRUKWERK

LEES MEER OVER DRUKWERK


next

ONDERZOEK

LEES MEER OVER ONDERZOEK


next

VERRASSING

CHECK ONZE VERRASSING


next