Adverteren in een magazine

Waarom adverteren in een magazine?

Er zijn verschillende magazines in Nederland voor zowel mannen als vrouwen. Zo heb je voor mannen bijvoorbeeld de Esquire, Quote en Men’s Health. Voor vrouwen heb je tijdschriften zoals de Elle, vriendin, Cosmopolitan, Linda en &C.

Ook bestaan er verschillende bladen voor bepaalde thema’s of doelgroepen (Arts en Auto of bijvoorbeeld  ANBO Magazine).

Het landschap van magazines is veranderd afgelopen jaren. De hoeveelheid tijdschriften is minder geworden en de oplages zijn kleiner. Maar nog steeds zijn er genoeg mensen geabonneerd op tijdschriften.

Adverteren in tijdschriften kan informatief werken. Zo kun je bijvoorbeeld een gesponsord artikel in een magazine laten plaatsen waarin mensen meer over je product of dienst kunnen lezen.

Hoe werkt adverteren in een magazine?

Je kan in verschillende formaten adverteren in een magazine. Je kunt ervoor kiezen om een kleine advertentie te laten plaatsen, maar je kunt ook kiezen voor een halve of een hele pagina.

De positie is ook van belang. Zo heb je de mogelijkheid om vooraan in het magazine te adverteren of juist op de achtercover. Er zijn verschillende opties mogelijk.

Print kan nog steeds een interessant medium zijn om je brand awareness te verhogen en eventueel meer informatie over je product of dienst te verschaffen. Vooral als je bepaalde doelgroepen wilt bereiken. Denk aan vrouwen of mensen van 50+.

Neem contant met ons op voor een goede deal met lage kosten!

Wat kost adverteren in een magazine?

Dit kan uiteenlopen van een paar 100 euro voor een pagina tot 10.000 euro voor een pagina. De kosten zijn afhankelijk van enkele factoren:

  • De titel waarin je wilt adverteren
  • De oplage van het magazine
  • Het bereik van het magazine

Advertentieformaten

Wie moet ik contacteren?

Mocht je meer willen weten over wat er allemaal mogelijk is, neem dan contact op ons we helpen je graag verder!

CONTACT