MEDIASTRATEGIE

Je kunt je mediabudget maar één keer uitgeven. Match My Brand heeft daarom een eigen aanpak om tot de meest effectieve mediastrategie te komen. Wij geloven in resultaat op basis van theorie én praktijk. Onze mediaplannen zijn gebaseerd op uitgebreide expertise, inzicht in het mediagebruik van de doelgroep en praktijkervaring. Wij willen echter verder gaan dan dat. Door in de praktijk te testen met kleine budgetten bouwen we campagnes op basis van real time resultaten op. Zo verhogen we het rendement op het mediabudget op de meest zekere manier.

media strategie matchmybrand

CASES BINNEN DEZE DIENST

STELLA FIETSEN

Stella fietsen is een relatieve nieuwkomer in de Nederlandse fietsenmarkt en verkoopt hoogwaardige elektrische fietsen. Voor hen hebben we de TV-commercials bedacht en geproduceerd. In 2016 koppelden we Anita Witzier aan het merk en introduceerden we haar in deze TV-commercial. Door een media strategie gericht op de 50 + doelgroep met 360 graden inzet is de site en winkeltraffic enorm gestegen, net als de verkoop van elektrische fietsen.

SWAROVSKI IN THE VOICE OF HOLLAND

Swarovski wilde zich sterker positioneren als sieradenmerk in Nederland en de perceptie van het merk van de kristallen beeldjes wegnemen bij een deel van de consumenten. Wij koppelden Swarovski aan the Voice of Holland en lieten het merk terugkomen in het programma, op de website en tijdens events met the Voice-kandidaten. Hiernaast de voorbeelden van product placement (branded content) in het programma. Swarovski heeft dit 3 seizoenen gedaan en heeft het programma uiteindelijk goed kunnen gebruiken om bepaalde producten te pushen en het merk hipper te maken onder de doelgroep vrouwen 20-54 jaar.

BEKIJK AL ONZE DIENSTEN

MEDIA INKOOP

LEES MEER OVER MEDIA INKOOP


next

MEDIASTRATEGIE

LEES MEER OVER MEDIASTRATEGIE


next

MEDIAPLANNING

LEES MEER OVER MEDIAPLANNING


next

ONLINE

LEES MEER OVER ONLINE


next

CREATIE

LEES MEER OVER CREATIE


next

CELEBRITY ENDORSEMENTS

LEES MEER OVER CELEBRITY ENDORSEMENTS


next

DRUKWERK

LEES MEER OVER DRUKWERK


next

ONDERZOEK

LEES MEER OVER ONDERZOEK


next

VERRASSING

CHECK ONZE VERRASSING


next